Pakej MUAB All-In-One

Malah dengan apa yang akan saya tawarkan hari ini, anda boleh tarik nafas lega kerana inilah yang bakal mengubah landskap pengurusan akaun bisnes anda pada masa akan datang, in sha Allah.


Assalamualaikum dan salam sejahtera, perkenalkan, saya Selamat, Founder kepada MUAB a.k.a Mudahnya Urus Akaun Bisnes yang telah membantu pemilik bisnes menguruskan akaun bisnes sejak tahun 2016.

Selain daripada menghasilkan Sistem Akaun yang memfokuskan kepada 'Non-Accounting Person' saya juga pernah di jemput secara langsung dan tidak langsung oleh Agensi kerajaan seperti AIM, Mara, Politeknik, Jabatan Agama Islam Perak dan beberapa persatuan lain untuk mengendalikan bengkel berkenaan pengurusan akaun bisnes.

Malah atas beberapa permintaan, saya juga pernah mengendalikan kelas-kelas berskala kecil kepada pemilik bisnes untuk berkongsi cara yang betul menguruska akaun bisnes walaupun tanpa sebarang pengetahuan akaun bisnes.


Di sepanjang pengalaman saya mengendalikan kelas-kelas dan bengkel pengurusan akaun bisnes, saya banyak berjumpa dengan pemilik bisnes yang menghadapi masalah berikut:-

Tidak tahu kepentingan menguruskan akaun bisnes - sudahnya banyak bisnes yang di jalankan hanya berkonsepkan ikut asal suka.

Duit bisnes di campur adukkan - masalah yang sudah kerap saya jumpa. Boleh di katakan hampir 90% peniaga menghadapi masalah ini.

Duit bisnes asyik tak cukup - sebenarnya duit bisnes cukup, tapi cara pengurusan akaun bisnes yang salah menyebababkan masalah ini sentiasa berlaku.

Kos upah akaun yang mahal - ini antara salah satu sebab yang buatkan pemilik bisnes patah hati untuk uruskan akaun bisnes.

Dan banyak lagi masalah yang berlaku yang mungkin anda sendiri pernah mengalaminya.

Atas dasar itu, saya telah hasilkan beberapa solusi perakaunan yang boleh di gunakan oleh hampir semua peniaga untuk mula menguruskan akaun bisnes yang saya compilekan dalam satu pakej lengkap iaitu...


MEMPERKENALKAN...

PAKEJ MUAB ALL-IN-ONE


Satu-satunya pakej pengurusan akaun bisnes lengkap untuk pemilik bisnes yang ingin uruskan akaun bisnes walaupun tanpa sebarang pengetahuan akaun dengan kos paling jimat! Sepanjang tahun kebelakangan ini, saya banyak melihat masalah-masalah yang sering di hadapi oleh peniaga untuk menghasilkan solusi ini.

Tapi sebelum saya terangkan kepada anda satu persatu fungsi tools ini kepada perniagaan anda, saya ingin tekankan kepada anda bahawa...


PAKEJ MUAB ALL-IN-ONE INI HANYA SESUAI UNTUK:

# Pemilik Bisnes Enterprise/PLT yang mempunyai jualan tahunan bawah RM500,000.

# Pemilik Bisnes yang nak jimatkan kos perakaunan sekurang-kurangnya RM3,600 setahun

# Pemilik Bisnes yang sentiasa ingin belajar untuk uruskan akaun bisnes dengan lebih baik

# Pemilik Bisnes yang tidak mempunyai sebarang pengetahuan akaun bisnes

# Pemilik Bisnes yang mahu uruskan sendiri akaun bisnes

Jangan risau, jika anda komited dan benar-benar ingin menguruskan akaun bisnes, saya akan terus bantu anda seperti mana saya telah membantu mereka...Walaubagaimanapun...

PAKEJ MUAB ALL-IN-ONE INI TIDAK SESUAI UNTUK:

# Pemilik Bisnes Enterprise/PLT yang mempunyai jualan tahunan lebih daripada RM500,000

# Pemilik Bisnes yang sentiasa sibuk sehinggakan tiada masa untuk memantau kewangan bisnes

# Pemilik Bisnes yang tidak mahu belajar tingkatkan pengetahuan dalam pengurusan kewangan bisnes

# Pemilik Bisnes yang mudah berputus asa dan tidak konsisten untuk menguruskan akaun bisnes 

# Pemilik Bisnes yang sukar di bantu walaupun pelbagai pilihan telah di berikan.

Apa yang pasti, jika anda benar-benar komited dengan pengurusan kewangan bisnes, sanggup belajar dan mengikuti segala panduan dan bantuan yang di berikan, anda juga akan menjadi seperti mereka...Seterusnya, saya akan tunjukkan kepada anda setiap fungsi produk yang terdapat di dalam Pakej MUAB All-In-One ini dan bagaimana ia boleh membantu anda dalam menguruskan akaun bisnes selepas ini. 

*PERHATIAN: Sistem Akaun MUAB v2.2 hanya boleh di gunakan pada Laptop/Komputer yang menggunakan sistem operasi Windows dan mempunyai aplikasi Ms Office Excel 2007 dan ke atas.


JIKA MEREKA BOLEH, MAKA ANDA JUGA BOLEH!SAYA MASIH TAK YAKIN, BOLEH TUNJUK CONTOH LAPORAN ATAU HASIL DARIPADA SEMUA NI?

Bukan Itu Sahaja! 

Melalui pakej ini juga anda akan di masukkan ke dalam Group Premium FB Kami untuk Manfaat Berpanjangan Untuk Uruskan Akaun Bisnes Anda Dengan Lebih Mudah, Tepat & Sistematik!


Melalui Group Premium Ini, anda akan memperolehi...


#1 Priority Support Untuk 24/7/365 (BERNILAI RM99)

Perakaunan adalah perkara yang teknikal untuk sesetengah orang yang tidak mempunyai latar belakang perakaunan. Jadi melalui group ini kami akan bantu anda apa sahaja perkara yang berkenaan dengan perakaunan dan tidak terhad kepada Sistem Akaun Sahaja 

#2 Peluang Networking Sesama Ahli Di Kalangan Usahawan Sendiri (PRICELESS!)

Networking adalah perkara yang penting untuk usahawan yang ingin cepat berkembang. Melalui group ini anda berpeluang untuk menambah networking yang sudah tentunya di kalangan usahawan sendiri yang mungkin boleh membuka peluang kerjasama pada masa akan datang!

#3 Video Panduan Submit E-Filing  (BERNILAI RM49)

Jika anda join sekarang, anda dapat akses bagaimana mengisi efiling berdasarkan laporan akaun bisnes yang anda hasilkan dengan cara yang paling mudah. Saya tunjukkan kepada anda step by step bagaimana mengisi maklumat di dalam efiling sehingga kepada proses menghantar. JIMAT KOS TAX AGENT!

#4 Panduan Lengkap + Checklist Urus Akaun Bisnes (BERNILAI RM67)

Bila anda nak mula uruskan akaun bisnes, anda perlu bermula dengan checklist dan langkah yang betul supaya setiap langkah yang terlibat tidak anda abaikan. Ingat, dalam pengurusan akaun bisnes, semua langkah adalah penting. Jika anda miss satu langkah, maka laporan bisnes akan salah!

#5 Tambahan 30 Hari Jaminan Pulangan Wang (PRICELESS!)

Saya tahu, anda memerlukan sedikit masa untuk menguruskan akaun bisnes dengan berjaya. Dan atas dasar itu, upgrade anda hari ini akan di lindungi jaminan pulangan wang keseluruhan selama 60 hari! Tiada risiko di pihak anda!

#5 Hebahan Awal & Diskaun Sehingga 75% (SUPER JIMAT)

Dan sebagai ahli premium kami juga, anda layak untuk memperolehi diskaun sehingga 75% untuk produk-produk premium kami dan menjadi yang terawal memlikinya daripada orang lain! 


BAIKLAH, SAYA DAH YAKIN... BERAPA SAYA KENA BAYAR UNTUK DAPATKAN PAKEJ MUAB ALL-IN-ONE NI?

 

KALAU ANDA UPAH SEORANG AKAUNTAN UNTUK URUSKAN AKAUN BISNES ANDA, SAYA BOLEH KATAKAN TAK KURANG RM300 SEBULAN UNTUK BUAT AKAUN BASIC SAHAJA.

.

.

TAPI SAYA TAHU ANDA SERIUS UNTUK URUSKAN AKAUN BISNES, JADI SAYA TAK KAN CAJ SEBANYAK TU.

.

.

MARI KITA LIHAT BERAPA HARGA KESELURUHAN PRODUK DI DALAM PAKEJ NI

SISTEM AKAUN MUAB V2 - RM139

YEARLY TEMPLATE MUAB - RM39

TEMPLATE BAJET MUAB - RM49

KALKULATOR BISNES ADVANCE - RM30

TEMPLATE PENGURUSAN GAJI PEKERJA - RM20

GROUP PREMIUM FB + BONUS - RM99

JAMINAN PULANGAN WANG 30 HARI - TIDAK TERNILAI!

 

MENJADIKAN TOTAK KESELURUHAN HARGA PRODUK INI ADALAH LEBIH

RM436.00!

BELUM DI TAMBAH DENGAN PENJIMATAN TAHUNAN KOS AKAUN SEKURANG-KURANGNYA RM3,600!

.

.

JADI ANDA TAK PERLU RUGI RM3,600

.

TAK PERLU BAYAR RM337

.

.

TAK PERLU BAYAR RM299

.

.

TAK PERLU BAYAR RM199

.

 

ANDA HANYA PERLU BAYAR..

.

.

RM169.00 SAHAJA/SEKALI SEUMUR HIDUP!

.

.

Ya, anda tak salah baca, hanya RM169 sekali seumur hidup untuk dapatkan manfaat sepanjang hayat!
TAPI NANTI DULU,

SAYA ADA BONUS KHAS UNTUK ANDA JIKA BERTINDAK SEKARANG...
SO MACAM MANA?
 

SAYA YAKIN IA AKAN MEMBANTU ANDA UNTUK JIMAT DENGAN LEBIH BESAR DI MUSIM PKPP INI!


FAQ:

1. APA YANG SAYA DAPAT DARIPADA PAKEJ INI SEBENARNYA?

Di dalam pakej ini, anda akan memperolehi 4 Produk utama seperti yang di nyatakan, 4 bonus tambahan yang mengandungi 1 modul video, 3 video bonus individu serta akses ke dalam Group Premium FB serta bonus khas kemasukan ke dalam group premium FB.

2. ADAKAH BAYARAN INI SEKALI SAHAJA ATAU ADA BAYARAN BULANAN/TAHUNAN?

Sejak tahun 2016, semua produk kami di tawarkan dengan bayaran sekali seumur hidup sahaja. Tiada bayaran ulangan, bulanan atau tahunan. Malah, anda akan memperolehi sebarang upgrade untuk produk yang anda beli secara PERCUMA selagi mana anda menggunakannya.

3. JIKA SAYA MEMERLUKAN BANTUAN, BAGAIMANAKAH CARANYA?

Perkhidmatan lepas jualan adalah prioriti kami. Anda boleh menghubungi kami melalui emel di [email protected] untuk sebarang bantuan. Berikan masa sehingga 24 jam untuk kami respon kepada anda.

4. ADAKAH PEMBELIAN SAYA DI LINDUNGI OLEH JAMINAN PULANGAN WANG?

Ya! Kami berikan anda jaminan 30 hari pulangan wang jika anda gagal menggunakan produk kami dan memperolehi hasil yang di harapkan. Kami sentiasa mengutamakan kepuasan pelanggan dengan menitikberatkan hasil yang di perolehi dengan menggunakan produk kami. Walaubagaimanapun, kami perlu memastikan anda benar-benar menggunakan setiap produk kami seperti yang di sarankan serta mendapatkan bantuan yang sewajarnya dari pihak kami sebelum menuntut pulangan wang.


[PENTING] Keperluan Minimum Sistem Akaun MUAB v2.2:

1. Operating System: Windows 32 bit atau 64 bit

2. Perisian Asli: Microsoft Excel 1997 dan ke atas

3. Platform: Komputer (PC) atau Laptop


***NOTA PEMBAYARAN***
 

1. Pengesahan tempahan menggunakan Perbankan Internet/Mesin Deposit Tunai akan mengambil masa sehingga 24 jam. Sila hubungi kami di 011-5659 3278 jika tempahan anda belum di sahkan selepas 24 jam.

2. Bagi tempahan menggunakan kaedah pembayaran Perbankan Dalam Talian & Kad Kredit/Debit (toyyibPay) pengesahan tempahan akan di sahkan secara automatik selepas bayaran berjaya di lakukan.


Apa Tunggu Lagi?

Jom Sertai Komuniti Usahawan Kami Sekarang & Dapatkan Manfaat Berpanjangan Untuk Pakej MUAB All-In-One Anda Sekarang!

Chat with seller