Pakej MUAB Basic

Perhatian: Pemilik Bisnes yang nak kurangkan kos perakaunan

Hasilkan Laporan Lengkap Akaun Bisnes Dan Ketahui Prestasi Serta Kedudukan Kewangan Bisnes Anda Walaupun Tidak Mempunyai Sebarang Pengetahuan Akaun

Dan Jimat Sehingga Ribuan Ringgit Kos Upah Akaun Dengan Sekali Bayaran Seumur Hidup!


Assalamualaikum dan salam sejahtera, perkenalkan, saya Selamat, Founder kepada MUAB a.k.a Mudahnya Urus Akaun Bisnes yang telah membantu pemilik bisnes menguruskan akaun bisnes sejak tahun 2016.

´╗┐Selain daripada menghasilkan Sistem Akaun yang memfokuskan kepada 'Non-Accounting Person' saya juga pernah di jemput secara langsung dan tidak langsung oleh Agensi kerajaan seperti AIM, Mara, Politeknik, Jabatan Agama Islam Perak dan beberapa persatuan lain untuk mengendalikan bengkel berkenaan pengurusan akaun bisnes.

Malah atas beberapa permintaan, saya juga pernah mengendalikan kelas-kelas berskala kecil kepada pemilik bisnes untuk berkongsi cara yang betul menguruska akaun bisnes walaupun tanpa sebarang pengetahuan akaun bisnes.Saya tahu di luar sana ramai pemilik bisnes yang serius ingin hasilkan sendiri laporan akaun bisnes untuk memantau prestasi perniagaan (untung/rugi) dan juga mengetahui kedudukan kewangan perniagaan (Aset/Liabiliti/Modal) namun terpaksa melupakan hasrat tersebut kerana beberapa faktor antaranya:

Tiada pengetahuan akaun - ini masalah utama yang sering terjadi yang menyebabkan ramai pemilik bisnes lepas tangan untuk uruskan akaun bisnes..

Kos upah akaun yang mahal - Bagi perniagaan yang baru bermula dan ingin mengurangkan kos seminimum yang mungkin sudah tentu ini menjadi halangan dan cabaran yang besar kepada mereka.

Sistem Akaun terlalu rumit - Hari ini, terdapat ratusan jenis sistem akaun di pasaran dan kadangkala sistem akaun sedia ada hanya boleh di gunakan oleh mereka yang mempunyai pengetahuan akaun atau senang cerita untuk mereka yang berlatar belakangkan "Accounting Persom"

Terikat dengan kos berulang atau kontrak - Kebanyakan sistem akaun hari ini mengenakan caj berulang kepada pengguna sama ada bulanan atau tahunan. Bagi perniagaan baru sudah tentunya ini akan cukup membebankan!

Dan banyak lagi masalah yang berlaku yang mungkin anda sendiri pernah mengalaminya.

Atas dasar itu, saya telah menghasilkan dan menggunakan satu sistem akaun yang di bangunkan untuk di gunakan mereka yang tidak mempunyai sebarang pengetahuan akaun. Malah dengan aplikasi yang telah sedia ada di laptop atau komputer anda, anda boleh gunakan sistem ini selama mana yang anda mahu tanpa terikat dengan kos berulang atau kontrak iaitu...


SISTEM AKAUN MUAB v2.2!

Sistem Akaun MUAB v2.2 terhasil daripada permintaan salah seorang client(dan kini sahabat bisnes saya) pada tahun 2012 yang inginkan satu template untuk hasilkan laporan lengkap akaun bisnes tanpa perlu debit kredit dan sesuai di gunakan oleh mereka yang tidak mempunyai sebarang pengetahuan akaun. Setelah beberapa tahun dengan terhasillah Sistem Akaun MUAB v2.2 yang telah banyak berevolusi mengikut keperluan. Tapi sebelum anda pergi jauh...


Sistem Akaun MUAB v2.2 Ini Sesuai Untuk

#Pemilik Bisnes yang nak jimatkan kos perakaunan

#Pemilik Bisnes yang tak nak terbeban dengan kos berulang

#Pemilik Bisnes yang kurang atau tidak mempunyai sebarang pengetahuan akaun

#Pemilik Bisnes yang sanggup luangkan masa untuk belajar dan uruskan akaun bisnes mengikut masa sendiri


Sistem Akaun MUAB v2.2 Ini Tidak Sesuai Untuk

#Pemilik Bisnes yang tak nak luangkan masa untuk belajar menguruskan akaun bisnes

#Pemilik Bisnes yang tidak serius untuk menguruskan akaun bisnes

#Pemilik Bisnes yang tak nak ambil tahu prestasi dan kedudukan kewangan bisnes

#Pemilik Bisnes yang anggap akaun ni hanya untuk bisnes yang berskala besar sahajaBISNES MACAM MANA YANG BOLEH GUNAKAN SISTEM AKAUN MUAB NI?

#Bisnes jenis Entrprise & PLT

#Bisnes jenis Sdn Bhd

#Bisnes yang mempunyai Jualan Tahunan Kurang RM300,000

#Bisnes yang berasaskan produk

#Bisnes yang berasaskan perkhidmatan

#Bisnes yang berasaskan produk&perkhidmatan


APA KELEBIHAN SISTEM AKAUN MUAB BERBANDING SISTEM AKAUN LAIN?

#Menggunakan Bahasa Melayu

#Merekod Transaksi Bisnes Tanpa Debit Kredit

#Merekod Transaksi Bisnes Tanpa Menggunakan Kod Akaun

#Tidak Memerlukan Sambungan Internet

#Tiada Bayaran Bulanan/Tahunan

#Percuma Upgrade Untuk Versi Yang Sama


CONTOH LAPORAN LENGKAP AKAUN BISNES YANG DI HASILKAN MENGGUNAKAN SISTEM AKAUN MUAB

KALAU SAYA DAH BELI SISTEM AKAUN NI, MACAM MANA KALAU SAYA PERLUKAN BANTUAN?

Jangan risau! Sebagai pelanggan kami, anda adalah prioriti kami untuk memastikan anda dapat menggunakan Sistem Akaun MUAB dengan sebaiknya dan seterusnya dapat menguruskan akaun bisnes anda dengan mudah, tepat dan sistematik!

Anda boleh hubungi saya sama ada melalui page rasmi MUAB, emel atau whatsapp. Malah jika anda menyertai group premium kami, anda boleh tanya di dalam group segala permasalahan anda. In sha Allah saya akan berikan bantuan yang terbaik sama seperti mereka...BAIKLAH, BERAPA YANG PERLU SAYA BAYAR UNTUK DAPATKAN SISTEM AKAUN NI?

 

JIKA BERDASARKAN HARGA SEMASA SESEBUAH SISTEM AKAUN STAND ALONE DI PASARAN, IA BOLEH DI CAJ SEHINGGA PULUHAN RIBU RINGGIT ATAU RATUSAN RINGGIT SETIAP BULAN BERGANTUNG KEPADA SAIZ PERNIAGAAN.

 

TAPI ATAS DASAR UNTUK MEMUDAHKAN ANDA DAN SAYA INGIN BERI PELUANG KEPADA PEMILIK BISNES MENGURUSKAN SENDIRI AKAUN BISNES, ANDA BOLEH DAPATKAN SISTEM INI PADA HARGA SEKALI SEUMUR HIDUP SEBANYAK...

 

BUKAN RM199

 

BUKAN RM159

 

BUKAN RM139

 

TAPI HANYA RM99.00 SAHAJA!

 

Ya, Hanya RM99 Sekali Seumur Hidup Untuk Hasikan Laporan Lengkap Akaun Bisnes yang biasanya di caj sekurang-kurangnya RM300 sebulan untuk Kos Upah Akaun!

Bayangkan berapa penjimatan yang boleh anda perolehi dengan hanya menggunakan Sistem Akaun MUAB. 


FAQ:

1. BILA SAYA AKAN DAPAT AKSES PAKEJ INI?

Setelah anda berjaya melakukan tempahan dan pembayaran anda di sahkan, anda akan menerima link download sistem ini melalui emel yang anda gunakan ketika tempahan. Pastikan anda semak kesemua folder emel anda termasuk junk/spam apabila bayaran anda di sahkan. Jika tidak menerima apa-apa link download dalam tempoh 24 jam, whatsapp kami di talian 011-5659 3278.

2. ADAKAH BAYARAN INI SEKALI SAHAJA ATAU ADA BAYARAN BULANAN/TAHUNAN?

Sejak tahun 2016, semua produk kami di tawarkan dengan bayaran sekali seumur hidup sahaja. Tiada bayaran ulangan, bulanan atau tahunan. Malah, anda akan memperolehi sebarang upgrade untuk produk yang anda beli secara PERCUMA selagi mana anda menggunakannya.

3. JIKA SAYA MEMERLUKAN BANTUAN, BAGAIMANAKAH CARANYA?

Perkhidmatan lepas jualan adalah prioriti kami. Anda boleh menghubungi kami melalui emel di [email protected] atau whatsapp di 011-5659 3278 untuk sebarang bantuan. Berikan masa sehingga 24 jam untuk kami respon kepada anda.

4. ADAKAH PEMBELIAN SAYA DI LINDUNGI OLEH JAMINAN PULANGAN WANG?

Ya! Kami berikan anda jaminan 30 hari pulangan wang jika anda gagal menggunakan produk kami dan memperolehi hasil yang di harapkan. Kami sentiasa mengutamakan kepuasan pelanggan dengan menitikberatkan hasil yang di perolehi dengan menggunakan produk kami. 

Walaubagaimanapun, kami perlu memastikan anda benar-benar menggunakan setiap produk kami seperti yang di sarankan serta mendapatkan bantuan yang sewajarnya dari pihak kami sebelum menuntut pulangan wang.


[PENTING] Keperluan Minimum Sistem Akaun MUAB v2.2:

1. Operating System: Windows 32 bit atau 64 bit

2. Perisian Asli: Microsoft Excel 1997 dan ke atas

3. Platform: Komputer (PC) atau Laptop


***NOTA PEMBAYARAN***

1. Pengesahan tempahan menggunakan Perbankan Internet/Mesin Deposit Tunai akan mengambil masa sehingga 24 jam. Sila hubungi kami di 011-5659 3278 jika tempahan anda belum di sahkan selepas 24 jam.

2. Bagi tempahan menggunakan kaedah pembayaran Perbankan Dalam Talian & Kad Kredit/Debit (toyyibPay) pengesahan tempahan akan di sahkan secara automatik selepas bayaran berjaya di lakukan

Chat with seller